Type to search

POLITIKA

Nemilosrdná ROZTRŽKA: Neuveríte, čo VYTIAHOL Sulík na Pellegriniho!

Koaličná kríza vrcholí a už tento týždeň by sme sa mali dozvedieť definitívne rozuzlenie. Namiesto vysvetlení premiér už niekoľko dní mlčí, demisiu podal minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak a vyhlásenie referenda naberá reálne kontúry. 



Sulík sa voči Pellegrinimu ohradil poznámkou, že ak by sa znova stal premiérom, bolo by to iba z nenávisti. „Teraz, ak by ste sa stali premiérom, tak len kvôli obrovskej nenávisti voči Igorovi Matovičovi, povedal na margo toho, že aj jeho predošlá funkcia vyplývala len zo zlej spoločenskej situácie, ktorú zapríčil Robert Fico.

 

Zároveň prudko odmietol informácie denníka Pravda o ponuke SaS pre ministerku Máriu Kolíkovú, spojenectvo s Progresívnym Slovenskom či debaty s Hlasom-SD. Tie vyvrátil aj samotný Pellegrini.

 

Neskôr sa ho ale veľmi dotklo, keď ešte stále aktuálny minister hospodárstva znova prízvukoval, že do vlády so Smerom 1 a Smerom 2 nepôjde. “Vyprosím si tieto názvy, ja tiež nenazývam nikoho hanlivo, z ktorej strany prišiel alebo odišiel, ale ku ktorej patrí,” povedal značne rozčúlený Pellegrini. Moderátor do ich debaty nezasahoval, páni si so zvýšeným hlasom vymenili všetky argumenty.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak