Type to search

POLITIKA

Blaha ZOSMIEŠNIL Šeligu na plnej čiare: “Jediné čo vie, je ožierať sa ako socka!”

Prešľap poslanca Juraja Šeligu, ale v podstate i Lucie Žitňanskej a bratislavského župana Juraja Drobu si vychutnal podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Asi najväčšiemu kritikovi súčasnej koalície spomínaná trojica nahrala doslova na smeč.


„To sa mi snáď iba sníva. Juraj Šeliga sa scápal v Hríbovom podniku a porušil všetky pandemické opatrenia a ešte z neho kaviareň robí hrdinu, že odstúpil z vedenia parlamentu,“ začína status Blaha a dodáva, že nikto by nepovedal ani pol slova, keby to tu Šeliga nehral na najslušnejšieho z najslušnejších.

 

„Moralizoval, mentoroval, loboval za pandemické opatrenia, ktoré zničili kopu podnikov. A potom sa zoberie s frajerkou a županom, na hulváta si prenajmú krčmu, aj keď vedia, že vnútri je sedieť zakázané a potácajú sa pred podnikom ešte aj po deviatej, hoci každý iný podnik už musí mať zavreté,“ šije Blaha do trojice hriešnikov. „Išiel to dať na strašne seriózneho kravaťáka a skončil ako pankáč Sid Vicious zo Sex Pistols. Chlast, baby, rock ‚n‘ roll. Fajn, jeho vec,“ smeje sa z dnes už bývalého podpredsedu parlamentu Šeligu poslanec Blaha.

 

„Trápne na tom je, ako zavíjal na námestiach za Sorosove prachy, hecoval ľudí do ulíc, tancoval na hrobe Jána Kuciaka. A potom došiel do politiky a jediné, čo vie, je sa ožierať ako posledná socka zo staničného výčapu,” ukončil Blaha.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak