Type to search

POLITIKA

NAKLADAČKA ako z filmu! Naď sa po OSTRÝCH slovách Soročinovej nestačil čudovať!

Minister Jaroslav Naď si pripomenul vpád cudzích vojsk do Československa a poukázal na následny vývoj politickej situácie. Po jeho statuse ihneď reagovala Monika Sofiya Soročinová, ktorá nenechala na Naďovi suchej nitky.

“Naši slovanskí bratia” nám vrazili dýku od chrbta priamo do srdca. Je to presne 52 rokov, odkedy do našej krajiny  pod velením Moskvy vtrhlo postupne až viac ako 500 000 vojakov, 6 300 tankov, 800 lietadiel či 2 000 diel“ uviedol štatisticky minister Naď.

„Ďalších 23 rokov sme tu museli trpieť ruských vojakov, ktorí tu zavraždili či inak zabili stovky ľudí, ktorí tisíce ľudí zranili, ktorí prinútili takmer pol milióna občanov emigrovať do zahraničia, ktorí našim občanom zabrali byty, ktoré vrátili kompletne zničené, ktorí tu za tie roky spôsobili katastrofálne ekologické škody, ktoré sme kompletne dodnes nenapravili (mimochodom naprávame to za peniaze EU…). Okupanti zmenili celú spoločnosť, kto sa im postavil, skončil prinajlepšom vo väzení. Komunisti s krvavými paprčami!“ Pokračuje rozhorčene Naď

„Tie všetky odpornosti ale mohli urobiť len vďaka kolaborantom medzi našimi občanmi. Dnes po 52 rokoch sme zjavne zabudli na tieto ohavnosti a máme v našej krajine opäť vlastizradcov a kolaborantov, ktorí nemajú problém pchať sa do … priazne tým, ktorí robia všetko preto, aby nás opäť dostali do područia “bratov” v Moskve. Chodia sa klaňať do Ruska, spochybňujú naše členstvo v EU či v NATO alebo dokonca pomáhajú zakladať na Slovensku pobočky kremeľských polovojenských skupín“

Bývalá členka strany Vlasť Monika Sofiya Soročinová si servítku pred ústa nebrala a pripomenula mu to, čo nečakal.

„Dnes si protestne mením svoju profilovu fotku na túto, na pozadí SÚČASNEJ Moskvy v SÚČASNOM Rusku 21. storočia. A želám všetkým neprebudeným, ktorí zaspali v roku 1968, aby sa už konečne zobudili z toho zlého sna o zlých komunistoch. Súčasné Rusko je, vážení, úplne iné a úplne inde. Bodaj by bola Bratislava aspoň o 20 rokov na takej úrovni, na akej je Moskva dnes.”

“A pre tých, ktorí si zvykli za všetko zlo ukazovať prstom na ruského prezidenta, vám prezradím jedno malé tajomstvo: súčasný ruský prezident prvýkrát vyhral vo voľ’bách vďaka svojmu antikomunistickému programu a dnes je v Štátnej dume RF jedinou opozičnou stranou práve tá komunistická. Takže takto, vážený pán J. N. min. obr. … beriem Vás ale za slovo, že nedovolíte už nikomu okupovať naše územie. (A to vrátane vojsk USA na základniach USA, ktoré si k nám pozývate!“ zakončila Soročinová.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak