Type to search

POLITIKA

Hlinova neriadená strela: “OĽaNO na čele s Matovičom je politický vírus, ktorý NIČÍ krajinu!“

Edita Silna
Edita Silna jan 06

Na skoncovanie s politickým cirkusom vyzýva exposlanec a bývalý spolustraník šéfa rezortu financií Alojz Hlina. Kedysi spolu jazdili v karavane, dnes sa nebavia!

Po voľbách v roku 2012 sa spolu vybrali na turné v karavane po rómskych osadách. Keď sa z cesty vrátili, Alojz Hlina odišiel z poslaneckého klubu OĽaNO a jeho cesty s Igorom Matovičom sa navždy rozišli, píše portál dnes24.sk.

Bývalý predseda Kresťanskodemokratického hnutia dokonca nazval stranu OĽaNO pod Matovičovou taktovkou za politický vírus!

Z politických spojencov sa stali súperi a neskôr otvorení nepriatelia. „OĽaNO na čele s Matovičom je politický vírus, ktorý ničí krajinu,“ hovorí Hlina v rozhovore pre portál.

Hlinovi sa dodnes nechce príliš rozoberať, čo ho pred desiatimi rokmi prinútilo k náhlemu politickému rozchodu s Matlovičom. „V aute, v ktorom precestujete a prespíte niekoľko dní, sa veľmi rýchlo ukáže, čo sme za ľudia. Povedzme, že už vtedy som zazrel a zacítil to, čo dnes naplno vidí celá krajina: Igor Matovič je problém. Nie je schopný riadiť seba, nieto ešte spravovať štát,“ odpovedá bez príkras.

„Pred dvoma rokmi vyhral ten, kto vedel najlepšie kričať. Verím, že sa blíži doba, keď si voliči radšej vyberú normálnych umiernených politikov, nie chaos, krik a desať šialených nápadov do týždňa,“ myslí si Hlina.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak