Type to search

ZAHRANIČIE

“Priveľa obetí, Rusko sa stane pánom sveta.” Baba Vanga predpovedala Putinovi budúcnosť!

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky júl 28
Stane sa to, čo predpovedá slepá mystička?!

Baba Vanga urobila počas svojej 50-ročnej kariéry stovky predpovedí, vrátane presnej predpovede potopenia ruskej jadrovej ponorky Kursk v roku 2000. Jej milióny nasledovníkov veria, že mala paranormálne schopnosti vrátane telepatie a mohla komunikovať s mimozemšťanmi, píše portál Mirror.

Slepá mystička, ktorá predvídala ruskú vojnu na Ukrajine, predpovedala, že Putin sa stane „pánom sveta“. Baba Vanga “videla” prírodné katastrofy a varovala pred konfliktmi skôr, ako k nim došlo.

Baba Vanga zomrela v polovici 90. rokov vo veku 85 rokov, no naznačila, čo môžeme očakávať v budúcnosti, a stala sa známa ako „Nostradamus z Balkánu“.

Na stretnutí so spisovateľom Valentinom Sidorovom v roku 1979, slepá mystička povedala, že: „Všetko sa roztopí ako ľad, len jeden zostane nedotknutý – Vladimírova sláva, sláva Ruska. Priveľa obetí. Nikto nemôže zastaviť Rusko. Všetko odstráni z cesty a nielenže bude zachované, ale stane sa aj pánom sveta,” predpovedala.

Rusko bude podľa nej jedinou svetovou superveľmocou. Baba Vanga hovorila o použití jadrových zbraní a 3. svetovej vojne.

Baba Vanga, rodená Vangelia Gushterova, oslepla po tom, čo ju v detstve zachytilo tornádo. Verila, že má schopnosť predvídať budúcnosť. Za svoju 50-ročnú kariéru vraj urobila stovky predpovedí. Vystrelila na výslnie po tom, čo presne predpovedala potopenie ruskej jadrovej ponorky Kursk v roku 2000.

Jej milióny nasledovníkov veria, že mala paranormálne schopnosti vrátane telepatie a schopnosti komunikovať s mimozemšťanmi. Jej početné predpovede o svetových udalostiach a stave ľudstva sa stali neslávne známymi, vrátane tvrdení, že predpovedala vzostup ISIS a pád amerických Dvojičiek. Špecialisti odvtedy vypočítali, že 68 percent jej proroctiev sa stalo.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak