Type to search

POLITIKA

Za dverami vojna, energetická kríza, no Krajniaka trápi TOTO! Slováci mu naložili, schytal to aj Kollár

Zdá sa, že slovenské ministri sa nevedia nabažiť lajkov na sociálnych sieťach. Pri veciach, ktoré tam zvyknú riešiť, sa ale niekedy zastavuje rozum.

Slovensko má dostatok najrôznejších problémov, ktoré reálne horia a treba ich riešiť čím skôr. Niektorí politici ale majú plné ruky práce s vymýšľaním statusov na sociálne siete. Ministra práce sociálnych vecí a rodiny najnovšie trápi transrodový učiteľ z Kanady.

“Čo hrozí Slovensku od progresívcov? Kanadou sa šíri video transgender učiteľa, ktorý sa prehlásil za ženu a na hodinu so študentami si nalepil nadrozmerné prostetické silikónové poprsie. Kanadská škola vydala vyhlásenie, že je to v poriadku a ak by niekto tvrdil, že je to nevhodné, tak porušuje právo transgender ľudí na sebaprezentáciu. Podľa progresívcov by sme mali teraz mlčať a tváriť sa, že nič sa nedeje. Ale ako konzervatívny politik nielen chcem, ale je aj mojou povinnosťou povedať, že toto nie je správne. Slovensko musíme pred touto ´módou´ ochrániť,” napísal vo štvrtok minister Krajniak na sociálnu sieť. Jeho príspevok si vyslúžil stovky reakcií.

Minister sa musel z reakcií Slovákov zapotiť. “A mať 13 detí s 11 ženami, súložiť s transsexuálmi a vypisovať oplzlosti 15-ročným chovankyniam reedukačného centra, to je konzervatívne?” Napísal naštvaný Slovák pod ministrov status. “Ja si veľmi živo pamätám, ako na našej základnej “konzervatívnej” škole bol jeden učiteľ, ktorý agresívne mlátil a šticoval žiakov a dievčatá obchytkával pod blúzkou – bol to pedofil a každý to vedel. Taktiež smrdel alkoholom a cigaretami. Nikto s týmto učiteľom nič dlhodobo nerobil, prečo? Je tento človek zrkadlom konzervatívneho človeka? Lebo on sa tak vnímal,” okomentoval ďalší Slovák a pripojil skúsenosť zo základnej školy.

“To je z Kanady? Som myslela, ze ďalšia Borisova mamička… Pravdou je, že ústa má príliš malé na konzervatívnu matku čislo 120,” poriadne si rypla Slovenka do predsedu strany, ktorej členom je Milan Krajniak. “Pán Krajniak, my sa bojíme, čo nám ešte hrozí od vás. Ako správny kresťan, by ste mali miesto šírenia hoaxov o veciach, ktorým nerozumiete, radšej investovať energiu do lásky k blížnemu,” povedal jasne ďalší z komentujúcich.

“A pre to trinásťročné dievča, za ktoré dostal kňaz podmienku, ste v rámci ochrany urobili čo? Tá žije na Slovensku, nie v Kanade,” reagoval komentujúci.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak