Type to search

POLITIKA

Zrúda Cigániková, Krajčí si Záborskou ako cholera a rakovina. V parlamente to vrie!

Urážky medzi bývalými členmi vládnej koalície sa stupňujú. Igor Matovič aj Richard Sulík pourážali svojich bývalých kolegov.

Na tlačovej besede SaS Richard Sulík na otázku, či by Marek Krajčí bol lepším šéfom zdravotníckeho výboru ako Anna Záborská, odpovedal:

„No viete čo, to je tak, že keď si mám vybrať medzi cholerou a rakovinou, tak ostanem radšej zdravý,“ povedal Sulík.

Poslanci OĽaNO mu odpovedali statusom na sieti Facebook: „Prirovnať Mareka Krajčího a Annu Záborskú k cholere a rakovine dokáže iba veľmi zlý človek. Pán Sulík, toto je vaša vizitka!“

Igor Matovič sa zase k poslankyni Jane Bittó Cigánikovej vyjadril vo štvrtok. Strana SaS si sama odvolala svoju poslankyňu z postu predsedníčky parlamentného zdravotníckeho výboru. Je o tom presvedčený šéf hnutia OĽaNO Igor Matovič, ktorý na sociálnej sieti nazval poslankyňu Cigánikovú tepšou a vulgárnou zrúdou.

Neskôr urážky zo statusu stiahol a pridal takéto ospravedlnenie: „P.S. Plný radosti zo spravodlivosti som sa nechal uniesť a Janu som v tomto statuse najprv nazval parlamentnou prezývkou. Napriek tomu, čo si o nej mnohí myslíme, sa to asi nepatrí. Ospravedlňujem sa.“

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak