Type to search

POLITIKA

VULGÁRNY MINISTER! Unikla konverzácia ministra Mikulca, slovník ako z tretej cenovej!

nikla komunikácia medzi Romanom Mikulcom (OĽANO) a Romanou Tabák (Sme rodina). Poslankyňa sa na ministra obrátila s prosbou, ten ju hrubo odbil, pričom sa vulgárne vyjadril smerom k šéfovi parlamentu.

Konflikt sa rozoberal aj na najvyššej koaličnej úrovni.

„Je mi ľúto, že takto zareagoval. Bol to aj jeden z dôvodov, prečo som hlasovala za jeho odvolanie,“ priznala poslankyňa z klubu Sme rodina.

Ministrovi vnútra pred pár dňami napísala, že ju oslovil starosta obce pri hraniciach s Českom ohľadom problémov s migrantmi. Požiadala ho, či by nemohol túto situáciu riešiť prednostne.

„Ja som chcela pomôcť tomu starostovi a občanom, ktorých zaťažovali migranti,“ vysvetľuje Tabák.

​Podľa komunikácie, ktorej časť zverejnil portál Topky.sk však začal minister reagovať agresívne. Poslankyni mal najprv napísať, že je hviezda a nech si to rieši sama.

Neskôr ešte pritvrdil. „A ty sa s kým bavíš? Sa preber,“ zaznelo v správach. „Ja nie som tvoj kokotko Boris,“ mal napísať minister. „Nepíš mi, dvíha sa mi z teba žalúdok,“ prečítala si poslankyňa.

Romana Tabák neskrýva, že ju správy prekvapili. Minister vnútra sa jej za ne už stihol ospravedlniť.

Slovná výmena však nezostala len medzi ministrom a poslankyňou. Ešte predtým, než sa správy zverejnili, riešili vulgárne vyjadrenia koaliční lídri.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak