Type to search

POLITIKA

Sulík sa z extrémneho šafárenia so štátnymi peniazmi smeje ľuďom do tváre a strieľa si sám zo seba

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 19

Sulíkovi je jeho megakauza na smiech! Evidentne to tu niekto nepochopil. Posledné dni rezonuje naprieč spoločnosťou škandál rozsiahlych rozmerov. Mal sa ho dopustiť bývalý minister hospodárstva a šéf strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík, počas jeho pôsobenia vo vedení rezortu. Na svetovej výstave EXPO v Dubaji mal práve Sulík so svojimi blízkymi pracovníkmi extrémne šafáriť so štátnymi peniazmi!

Má ísť hlavne o neuhradené účty v hodnote presahujúcej milión eur, ktoré mali vzniknúť pri príležitosti výstavy, za čo je Sulík široko a priamočiaro kritizovaný. Obrovské faktúry mali prísť napríklad za konzumáciu jedla a nápojov, alebo za ubytovanie v apartmánoch, ktorých malo mať ministerstvo prenajatých až osem. Len za jedlo a pitie má mať ministerstvo podlžnosti vo výške cez 50-tisíc eur. Trošku drahá večera, čo poviete?

Jediný kto nevidí vo svojej kauze problém je samotný Sulík. Šéf SaS si dokonca v tejto súvislosti strieľa i sám zo seba. Dôkazom je i zdieľanie obrázku satirickej stránky Zomri na sociálnej sieti. Tá je známa ironickými príspevkami či fotokolážami slovenských politikov.

Exminister hospodárstva a líder bývalej vládnej strany SaS sa avšak, tak trochu so žartom na svoju adresu prerátal! Ľuďom sa Sulíkov „vtípek“ o megakauze, ktorá posledné dni rezonuje vtipný absolútne nezdal a nevyhol sa ani ich ostrej kritike!

 

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak