Type to search

POLITIKA

Mikulec prezdradil najväčšiu obavu: Strach zo zatýkania a prenasledovania po voľbách

Roman Mikulec, poslanec hnutia OĽANO: Tibor Gašpar sa stane prezidentom policajného zboru a pán Žilinka už nebude potrebovať ani paragraf 363. Za kus dobrej roboty sa mu poďakuje premiér Pelle aj budúci kandidát na prezidenta, R. Fico. Veď všetko pôjde tak, ako má. Bez škandálov a bez nenávisti médií.  Všetko uvedené je zatiaľ fikcia, ale o necelé dva mesiace to môže byť realita.

“Nastalo ticho, ráno vyšlo slnko a počasie bolo pekné. Teplá jeseň. Všetci boli radi, že je konečne po voľbách. V novinách vyšli články, ako bude nová vláda stabilná a prinesie mnohé istoty. Lacnejšie potraviny aj energie. Médiá aj verejnosť sa ukľudnili. Pre udržanie pozitívnej atmosféry pokoja sa nový premiér rozhodol pre udelenie generálnej amnestie na všetky kauzy a odsúdených našich ľudí”, začína na sociálnej sieti svoj príspevok Roman Mikulec.

“Následne nový minister spravodlivosti zruší Špecializovaný trestný súd a Úrad špeciálnej prokuratúry, veď aj tak tam bol “iba chaos”. Policajti už budú robiť iba to, čo dostanú pokynom od svojho staronového ministra R. Kaliňáka, tak, ako to bolo pred vládou “chaosu” a všetko zametú pod koberec. Všetko. Potichu.

Následne začnú zatýkania a prenasledovania ako v 50-tych rokoch, všetkých ktorí si dovolili postaviť sa proti systému “našich ľudí”. Postupne budú spravodliví odborníci utekať zo štátnej správy, veď takých tam netreba. Ministerstvo financií nebude mať nové nominácie, načo, veď všetci tam už aj tak sú vďaka úradníckej vláde. S tichou podporou Republiky sa budú postupne meniť vysokopostavené verejné funkcie.

Nominácie na ministerstve obrany si zoberie pod svoj dohľad milionár Ján Balciar, ktorý sa rád vráti do čela vojenského spravodajstva. Veď, aby predišiel chaosu. Najväčší dodávatelia budú vyberať svojich kolaborantov do najvyšších funkcií štátu. Tibor Gašpar sa stane prezidentom policajného zboru a pán GP Žilinka už nebude potrebovať ani paragraf 363.

Za kus dobrej roboty sa mu poďakuje premiér Pelle aj budúci kandidát na prezidenta, R. Fico. Veď všetko pôjde tak, ako má. Bez škandálov a bez nenávisti médií. Hlavne žiadny chaos, iba perfektne zorganizované mafiánske rozkrádanie celého štátu. Všetci budú robiť na tých, čo robia pre štát. Všetko uvedené je zatiaľ fikcia, ale o necelé dva mesiace to môže byť realita”, ukončil svoj príspevok Roman Mikulec na sociálnej sieti.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak