Type to search

POLITIKA

Hanbí sa za svoju minulosť? Naďovi nastavili zrkadlo, facka sa mu vrátila ako bumerang!

Zvláštna doba, píše na sociálnej sieti Tomáš Taraba, kandidát z kandidátnej listiny SNS. Jaroslavovi Naďovi ale nastavil zrkadlo aj  niekto iný. Kto sa skrýva za pisateľom pod profilom Aukupro Sro nie je známe, ale Naďovu minulosť zrejme pozná veľmi dobre.

“Naď, ktorý preskočil zo Smeru do OĽaNO, teda od Fica k Matovičovi, sa smeje Uhríkovi, že odskočil od Dzurindu ku Kotlebovi. Ondrej Dostál, ktorý písal do komunistických časopisov, že socialistická mládež je základ spoločnosti a je poslancom strany, ktorá z plagiátora, tvorcu jednej brožúrky o farbení vlasov a vyučeného obuvníka spravila ministra školstva len preto, že bol nádejný Riškov zať, rieši Dankovu rigorózku,” píše Tomáš Taraba na sociálnej sieti.

„Otec Jaroslava Naďa, Jaroslav Naď starší, bol zakladajúcim členom SMERU, v roku 2000 do strany Smer vstúpil aj Jaro mladší, ako 20 ročný…“ prezradil na sociálnej sieti pisateľ s profilom  Aukupro Sro.

„Koncom roku 2009, pri moci bol Smer (minister obrany bol Jaroslav Baška-SMER) sa rozhodlo o vyslaní zamestnanca ministerstva RENÉHO NAĎA (brat J. Naďa) na pôsobisko do Bruselu,“ píše sa v statuse. „Nevedno, čo presne bolo náplňou jeho práce, avšak podľa info si René Naď mesačne prišiel takmer na 6 000eur (v roku 2009!!). V čase, keď ho ministerstvo vyslalo na teplý bruselský flek, bol zamestnancom ministerstva aj jeho brat Jaroslav.

“Jaroslav Naď bol riaditeľom kancelárie štátneho tajomníka (neskôr poslanca SMER-u) Daniela Duchoňa. „Podľa informácií si Jarko Naď ako nominant Smeru(!!!) v Bruseli mesačne zarobil od 13 000 do 16 000 eur… V roku 2012!!“ Uviedol tiež pisateľ na profile Aukupro Sro.

“Za rok spoločného pôsobenia si bratia Naďovci spolu so švagrom Tretinárom zarobili z rozpočtu viac ako 250 000 eur, teda štvrť milióna! Podrhnuto, sečteno II: Vtedy Smer nebol mafiánskou stranou? Kedy sa ňou stal? Keď odišiel Naď slúžiť do Globsecu? Podrhnuto, sečteno III: Kým idú eurá zo SMER-u, som Smerák, potom sa zasuniem do zadku Matovičovi a potom Hegerovi. Takže takýto charakter je bojovník proti Smer-u gróf Jaro Naď z Vaďoviec…“ ukončil svoj status pisateľ na profile Aukupro Sro.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak