Type to search

SPRÁVY

Do klietky vstupuje Zoroslav Kollár a predsedovi parlamentu nahral DRSNÝ ODKAZ!

Boris Kollár dostal videopozdrav od svojho menovca Zoroslava. Nie je to však nič, čo by šéfa parlamentu potešilo. Zoroslav Kollár vstupuje do ringu a prijíma hodenú rukavicu. Vytiahol možné zneužitie SIS a plánuje zverejniť aj ďalšie informácie zo súkromia Borisa Kollára.

Právnik Zoroslav Kollár oslovuje vo videu lídra Sme rodina Borisa Kollára. V úvode konštatuje, že predseda parlamentu má voči nemu obrovskú výhodu. Má na mysli prístup k médiám. Kým jeho meno bolo na tlačových konferenciách spomínané nespočetne krát, jeho samého oslovili novinári len tri krát. “Ak niečo zverejníš, je náročné sa proti tomu brániť,” hovorí Kollár po uštipačnom úvode. “Domnievam sa, že pravda a fakty sú rovnaké, či je týždeň alebo rok pred voľbami,” komentuje Kollár načasovanie svojho videa.

Boris Kollár obvinil Zoroslava Kollára z toho, že podnikateľ vedie proti predsedovi parlamentu antikampaň. “Najväčším nepriateľom teba aj tvojich politických ambícií si ty sám. Svojim životným štýlom si vyrábaš nepriateľov ako na bežiacom páse,” prihovára sa menovcovi Kollár.

Poprel organizovanie nejakej antikampane, on len pomohol dvom ženám, ktorým predseda NR skomplikoval, či až zničil životy. Až opakované osočovanie a urážky Kollára priviedli k tomu, že sa musí brániť a proti Borisovi Kollárovi nejaké kroky podniknúť. A začína zostra. “Mám dosť času, nápadov i finančných prostriedkov, aby som dosiahol cieľ, ktorý si určím,” hovorí podnikateľ. Počas minulého týždňa získal dve informácie, ktoré chce poskytnúť verejnosti.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak