Type to search

DOMÁCE

Poplach v Markíze: Puškárová skúsila odmoderovať jedny správy – NEDALA TO!

Obľúbená moderátorka Zlatica Puškárová (46) sa už dlhšie neobjavila na televíznych obrazovkách a diváci niekoľko mesiacov čakali, kedy sa vráti. Tri mesiace bola na “nútenej dovolenke” a snažila sa zbaviť zdravotných problémov, ktoré jej spôsobilo nepríjemné prechladnutie.

Trápil ju neutíchajúci suchý kašeľ, ktorý jej znemožňoval prítomnosť pred kamerami. Zdalo sa, že toto náročné obdobie konečne úspešne prekonala a vrátila sa do práce. Napokon svoje rozhodnutie musela prehodnotiť a vysvitlo, že po jednom dni končí… Čo sa stalo?

Zlaticu trápili zdravotné problémy od 14. novembra minulého roka. Kvôli dráždivému kašľu nedokázala ovládať svoj hlas i dych, a tak nemohla ani uvádzať hlavné večerné spravodajstvo, píše Nový Čas. Jej pracovná prestávka sa však konečne skončila a 15. februára sa vrátila na televízne obrazovky.

Pre Nový Čas prezradila, že sa na návrat do práce už veľmi tešila: „Verím, že to bude všetko v poriadku. Do práce sa teším, pretože mňa práca teší. Pre mňa je niekedy moje zamestnanie takým oddychom,“ prezradila.

Zlatica po dlhom čase prišla do Markízy v luxusnom aute spolu s manželom a kolegom Patrikom Švajdom. Do práce však dvojica prišla doslova na dvakrát.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak