Type to search

ŠOUBIZNIS ZAHRANIČIE

CHRIS BROWN OBVINENÝ ZO ZNÁSILNENIA! TÝMTO SPÔSOBOM SA VYSMIEVA JUSTÍCII

Daniel Ouzky
Daniel Ouzky máj 30

Americký spevák Chris Brown, ktorý od tohtoročného januára čelí vo Francúzsku obvineniu zo znásilnenia, v utorok ignoroval predvolanie a nedostavil sa na konfrontáciu so ženou, ktorá ho z činu obvinila.

 

(Gloria Allred- právna zástupkyňa žalujúcej ženy)

Agentúre AFP to povedala ženina právna zástupkyňa, podľa ktorej spevák svoju neprítomnosťou preukázal neúctu k francúzskemu právnemu poriadku a zradil dôveru francúzskych úradov, ktoré mu v januári dovolili vycestovať z krajiny. “Pán Brown nemá pre svoju neprítomnosť žiadne pádne ospravedlnenie. Skrátka sa úmyselne rozhodol, že sa na dnešnú konfrontáciu nedostaví… Je to škandál,” uviedla Glora Allred, právna zástupkyňa ženy, ktorá Browna zo znásilnenia obvinila.

 

(Chrisov právnik rieši problémy za napadnutie neustále. Zväčša sa mu ale vždy podarí vykúpiť)

Dvadsaťštyriročná žena tvrdí, že Brown ju znásilnil vo svojom apartmáne v parížskom hoteli Le Mandarin Oriental v noci na 16. januára. Zo znásilnenia obvinila aj jeho osobného strážcu a jedného zo spevákových priateľov. Všetci traja muži boli v januári zadržaní a následne z väzby bez obvinenia prepustení. Na utorkovú konfrontáciu sa nedostavil ani jeden z nich. Právnik tridsaťročného Browna označil obvinenia za klebety, vymyslené a protirečivé. Zároveň uistil, že jeho klient je francúzskej justícii naďalej “k dispozícii”.

 

“Bol prvý, kto žiadal zorganizovanie konfrontácie so sťažovateľkou, ktorá to náhlivo odmietla, aj keď sa nachádzal ešte vo väzbe a bol pripravený jej čeliť,” dodal právnik Raphaël Chiche.

 

(Agresívny spevák si dovoľuje hlavne do nežnejšieho pohlavia. Rihanna je po bitke celá opuchnutá)

Brown sa do problémov so zákonom dostáva opakovane. V roku 2009 sa priznal k napadnutiu bývalej priateľky, popovej hviezdy Rihanny, za čo mu bol vymeraný päťročný podmienečný trest. Kôli porušeniu podmienky potom strávil rok vo väzení. V roku 2013 zasa napadol jedného fanúšika, za čo dostal pokutu a dva dni vo väzení. V lete 2016 speváka obvinila z napadnutia modelka Baylee Curranová. Brown Mal na ňu vo svojom dome v rámci osobného sporu namieriť zbraň. Spevák obvinenia odmietol a následne bol prepustený na kauciu 250 000 dolárov.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak