Type to search

POLITIKA SPRÁVY

TAKTO chce Matovič odstaviť “mafiánsku škodnú” Martina Glváča!

Edita Silna
Edita Silna nov 06

 

Igor Matovič sa opätovne pokúsi zvolať schôdzu, ktorej cieľom by bolo odvolanie podpredsedu Národnej rady Martina Glváča.

 

Igor Matovič včera na sociálnej sieti napísal, že po včerajšom vystúpení Roberta Fica je zrejmé, že sa bývalý premiér vo svojej nenávisti voči jeho osobe a Pellegrinimu „zacyklil“ a bude podporovať Glváča aj naďalej, „lebo Matovič“ a „lebo Pellegrini“.

 

(Zároveň je podľa Matoviča zrejmé, že Pellegrini nemá dosť odvahy a ani sily, aby dokázal „mafiánskeho sluhu“ Glváča odvolať z jeho funkcia a preto sa rozhodol, že mu trochu „kamarátsky“ pomôže)

 

„Keďže Bugár sa nechal počuť, že sa mu chvíľkovo dostavil zdravý rozum a svedomie – a že našu ďalšiu schôdzu na odvolanie Glváča podporí – patrí sa to využiť – t.j. následne po tomto statuse oslovím našich opozičných partnerov, aby sme opätovne podali návrh na mimoriadnu schôdzu na odvolanie Glváča z funkcie,“ informoval Matovič.

 

V závere dodal, že nateraz uprednostní odvolávanie Glváča, ktorého nazval mafiánskou škodnou, pred vyslovovaním nedôvery Petrovi Pellegrinimu.

 

Glváč ešte pred sviatkami uviedol, že plánuje verejnosť informovať v dohľadnej dobe o svojom ďalšom pôsobení. V súvislosti s podpredsedom NR SR boli totiž medializované informácie o jeho komunikácii s Marianom Kočnera, ktorý v súčasnosti čelí obžalobe z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka.

Pozrite sa, čo si písal Martin Glváč s Marianom Kočnerom!

Komunikácia mala prebiehať medzi rokmi 2014 až 2017 cez aplikáciu Viber…

 

„Priatelia, zajtra stretnutie s predsedom Most-Híd Belom Bugárom, našim koaličným partnerom. S úžasom sledujem, ako mi neposlanec z Mostu Ábel Ravasz (splnomocnenec pre rómske komunity), ktorý nemá za sebou žiadny výsledok, odkazuje, že ak neodstúpim sám z postu podpredsedu NR SR, oni mi pomôžu. Je to stanovisko koaličného partnera? Alebo neznámeho úradníka Ravasza? Som zvedavý, čo sa dozviem. Život v koalícii prináša všeličo, ale nepamätám si, že by sa strana Smer niekedy montovala Mostu do vecí, ktoré sú výsostne straníckou záležitosťou. A už vôbec by si to nikto nedovolil cez úradníka,“ napísal v utorok Glváč.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak