Type to search

POLITIKA

Kollár sa neudržal a vybuchol: Takto VYLETEL na koaličného partnera!

Šéf strany Sme rodina by tvrdo potrestal každého, kto zbytočne privolá sanitku.


V diskusnej relácii na TA3 sa dnes stretli zástupcovia koaličných strán a hlavnou témou bol opäť koronavírus a jeho dopad na ľudské životy aj ekonomiku. Borisa Kollára rozhorčilo, ako ľudia šíria paniku. “Preto je dôležité, aby premiér, či už tento alebo designovaný, tieto veci vyvrátil a povedal ľuďom, ako to je, aká je pravda, lebo sú to nezmysly, aké sa šíria,” pripomínal. Rozohnil sa však ešte oveľa viac. “Viete, čo je úplný hyenizmus? Keď si niekto zavolá sanitku, vymyslí si blbosť a teraz si to natáča, ako tam dojdú v tých skafandroch a teraz veľká sranda ha -ha -ha. Zatiaľ možno niekto potreboval  pomoc a nedostal. Ja by som týchto ľudí tvrdo zatváral na tri roky do basy. To je šialené!” Na Kollárove slová reagoval  predseda SaS Richard Sulík úsmevom. “Richard, nesmej sa,  viem, že ty tomu nerozumieš, ale ja viem, čo hovorím!” zahriakol ho známy multiotecko.

 

Šéf liberálov mu kontroval tým, že tri roky v base za to, že privolal sanitku, je nezmysel. “Nie za to, ale preto, že si robí srandu,” vysvetlil mu Kollár s otázkou: “Ty nemáš žiadne EQ alebo čo? Nemôžeš zavolať sanitku, ktorá môže niekde chýbať!” Sulík však ďalej pokračoval v ironickom tóne: “Tridsať rokov mu daj!” 

 

O niečo neskôr predseda SaS priznal, že je treba potrestať tých, ktorí zbytočne zneužívajú zdravotnícke vozidlá, aby si ich natáčali. Navrhuje však peňažnú pokutu, nie zatváranie.  “Richard, nerob si z toho srandu! Sme vo vážnej situácii a nemôžeme si z toho robiť srandu,” upozorňoval ďalej Kollár svojho kolegu. Ten, mimochodom, vzbudil nevôlu mnohých občanov tým, že ako jediný počas fotografovania pred prezidentským palácom, kde hlava štátu Zuzana Čaputová prijala zástupcov koalície, nemal na tvári rúško.


sk_SKSlovak
sk_SKSlovak