Type to search

ZAHRANIČIE

ODHRYZOL JEJ PERU! VRAJ JU CHCEL “OZNAČKOVAŤ”

Avatar
Admin Amino apr 25

Príbeh ako z nočnej mory. Študentke expriateľ odhryzol peru! Chcel ju “označiť” pre jej ďalšieho priateľa. “Pamätám si ako na mňa vrhol a moje telo bolo v šoku…”

Študentka Kayla Hayes sa rok po hrôzostrašnej udalosti rozhodla prehovoriť. Svoj príbeh doplnila fotkami len pre silné povahy. Kayla Hayes z Greenvillu v Južnej Karolíne začala so Sethom Fleurym chodiť v roku 2016. On mal vtedy 21 rokov a Kayla 17 rokov.

(Kayla a Seth vyzerali byť šťastný pár)

Po takmer roku však musel ich vzťah skončiť. Seth sa k nej vraj správal ako k jeho majetku. Pár týždňov na to mu Kayla dala šancu, aby sa za svoje chyby ospravedlnil predtým, než odíde slúžiť k námorníctvu. Prosíkal ju o odpustenie. To však nemala robiť. Akonáhle sa dozvedel, že sa k nemu vrátiť nechce, začal byť násilnícky.

(Kayla po chirurgickom zákroku v nemocnici)

Pokúsil sa ju pobozkať a keď sa Kayla odtiahla, zahryzol jej do spodnej pery tak silno, že ju takmer úplne vytrhol.

“Stretli sme sa na ulici. Postavil sa k môjmu autu, mal kvety a dopis.”

“Keď som ho prečítala, spýtal sa, či mu k tomu nič nepoviem. Prosil ma, aby som mu dala ešte šancu. Povedala som, že som neprišla kvôli tomu, aby som sa k nemu vrátila.”

“Vtedy začal byť Seth agresívny. Cez otvorené okno sa ku mne priblížil hlavou. Najskôr som netušila čo sa deje. Vtom sa na mňa prisal a cítila som len tupú bolesť. Pozrela som sa nadol a uvidela som kus mojej pery. Začala som vrieskať, bolo to šialené.”

(Zranenia sa Kayle časom zahojili, na hrozné spomienky sa snaží zabudnúť)

Seth sa priznal k útoku, bol obvinený z obzvlášť závažného ublíženia na zdraví a odsúdený na 12 rokov väzenia. Zatiaľ čo sa Kayle uľavilo, že je agresor vo väzbe, ostalo jej po ňom trvalé zjazvenie.

Musela absolvovať núdzovú plastickú chirurgiu, čo si vyžiadalo 300 stehov. Útok jej naviac spôsobil poškodenie, ktoré jej výrazne obmedzilo pohyb v okolí úst. Chirurg jej musel rezať do celej tváre aby dokázal spojiť odtrhnuté pery.

“Bolo mi povedané, že mi Seth ublížil zámerne. Vraj chcel po sebe zanechať “značku” pre môjho budúceho priateľa,” povedalo zhrozené dievča.

Tags:

You Might also Like

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak